I think she has gone to Nashville

 

”  I guess nice just ain’t my color. “ – Juliette Barnes

” You can kiss my decision as it’ s walking out the door.” – Rayna James

Heb jij net je favoriete serie af gekeken? Of kan je geen interessante serie meer vinden? Ik heb een hele goede tip voor je, namelijk de serie Nashville. Wil je graag weten waarom deze serie een echte binge-watch serie is? Lees dan gezellig mee!

Ik ben nu ongeveer 4 maanden geleden de Amerikaanse serie Nashville (genres : drama, muziek, romantisch) aan het kijken en I LOVE IT! Nashville heeft 5 seizoenen waar het 5e seizoen nu in Amerika te zien is, de seizoenen bestaan ieder uit zo ongeveer 20 afleveringen. De serie speelt zich af in de stad Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee. Nashville staat bekend om haar beroemde country muziek en artiesten. In de serie zijn dit de 40-jarige superster Rayna James en de opkomende artieste Juliette Barnes. De twee vrouwen zijn het niet altijd eens met elkaar en dit leidt tot drama. Dit drama draait om hun mannen, vrienden, familie, liefdes, concurrenten, de showbizz wereld  en natuurlijk de strijd tegen elkaar om de beste artiest van Nashville te worden.

Normaal ben ik niet zo’n groot fan van country muziek maar de muziek die in deze serie voorkomt raakt je recht in je hart. Daarnaast zijn de verhaallijnen van de karakters zo goed uitgewerkt, je kunt als kijker echt zien dat ze een groei doormaken. Zo zorgen de makers ervoor dat je met ieder karakter meeleeft en sympathie voor ze krijgt, hoe arrogant of eigenwijs ze ook zijn.

Deze serie is een echte binge-watch serie en dat is ook de reden waarom ik binnen twee maanden bij het einde van seizoen 4 ben beland. Nashville is tegenwoordig helaas niet mer te zien op netflix, maar je kan het wel bekijken via yesmovies.nl.. Nu nog seizoen 5 afkijken!

Voor meer informatie kun je de IMDb score van de serie bekijken of zien wat andere gebruikers van deze serie vinden kun je op IMDB vinden.

Have fun,

Kirst

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s